fredag 23. desember 2011

God Jul!

Da er jula her igjen, og for mange med meg, er det vanskelig å skjønne at det alt har gått et år siden sist. Året som har gått har gitt mange fine turer i skog og mark og høgfjell. Topper har blitt besteget og breer har blitt forsert. I fryseren ligger det mye fin feit fjellørret og godt hjortekjøtt. Reinen har jeg gitt julefri...
Året har vært fint det...akkurat slik det skal være.

Jeg gav dere dessverre ikke så mange oppdateringer de siste månedene av året, og det har sin forklaring i at jeg var 2.5 måneder sammenhengende i fjellet med reinen. Alt har sin forklaring.

Jeg vil takke alle de tusener som har funnet veien til bloggen min i løpet av dette året. Håper dere har fått både glede og nytte av den. Jeg prøver nemlig så godt jeg kan å formidle gleden med fjellet og naturen. Kan jeg motivere flere til å nyte naturen, samt å ferdes trygt, ja da er jeg tilfreds.
Vil også takke Roffe på Sport1 Lom for god støtte og backup i form av førsteklasses utstyr, og Ola hos Fjellpins for flott reklame. Tusen takk!

På nyåret kan dere også følge meg på NRK1. Den 12.februar 2012 starter nemlig NRK sin nysatsing, som heter "Fjellfolk". Denne serien blir vist i fire episoder, og jeg er en av fem profiler som blir fulgt.

Ta dere gjerne en skitur i jula folkens, for med all den feite og gode maten, kan man fort bli tung i baken!
Ønsker med dette alle lesere
EN RIKTIG GOD JUL OG ET KNAKANDES GODT NYTT FJELLÅR!

Som avslutning så legger jeg til en filmsnurt som jeg tidligere har publisert.

4 kommentarer:

 1. Må bare igjen få takke for en fin blogg. Ønsker deg et riktig godt nytt år.

  SvarSlett
 2. Takk for det! Godt Nytt Fjellår!

  SvarSlett
 3. Nydlege bilde Kjell! kjempefin blogg du har!
  Gro.

  SvarSlett