torsdag 2. juni 2011

Ski året rundt i Lom.


Selv om det har vært mye "vær" i det siste og vi har fått smake litt på vinteren igjen, er det aldeles som normalt i fjellet. Noen steder er det vår, andre steder er det sommer, og enkelte steder minner det mest om vinter. Sånn er det alltid denne tiden.
Skiføret begynner å bli litt trasig utover nå, og mange steder så oppleves et slags "nullføre". Anmarsjene til du finner snøen, blir lengere og lengere. Heldigvis har Lom da andre alternativ, om du er fan av snø og ski! Nemlig to Sommerskisenter, med førsteklasses løyper. Sognefjellet Sommarskisenter byr deg rykende ferske langrennsløyper i over 1400 meters høyde, og Galdhøpiggen Sommerskisenter kan skilte med alpinbakke mellom 1850 og 2200 moh.
På begge disse stedene er det høg kjendisfaktor. Mange landslag både i alpint, langrenn og skiskyting, bruker disse stedene til å legge grunnlaget for vinterens gulljakt.
Disse to sentrene har en aldeles fantastisk beliggenhet, med en utsikt som virkelig kan fengsle deg, og er to knallgode alternativ om du fortsatt ikke har lyst sette skiene vekk for sommeren.
Ha en fin fjelldag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar