fredag 22. mars 2013

Gled deg til påska 2013!


11 kommentarer:

 1. En fantastisk "drømme seg bort" film! God påske ønskes deg også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det!
   målet er jo å få folk til fjells, så jeg håper det virker! =)
   God påske til deg også!

   Slett
 2. Hei!

  Jeg lurer på om du vet hvordan snøforholdene er på Loftet? Ser at Loftrennet ble avlyst, men er det slik at det ikke er gode forhold for oss som bare skal gå 2 stk på tur også?

  Ellers lurer jeg på hvilken tur du helst vil anbefale for 2 stk med OK telemarkferdigheter i nærheten av Leirvassbu?

  Mvh Karl

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann Kari! Loftet er fullt mulig å bestige nå, men det er en god del skavler etter traseen. Ellers ikke noe problem. Av topper i nærheten av Leirvassbu, vil jeg anbefale Storebjørn og/eller Veslebjørn og Midtre Høgvagletind som de fineste skitoppene. Kommer litt ann på hvor dere starter. Ligger dere inne på Leirvassbu, så har dere også andre fine topper, slik som Visbretind, Store Rauddalstind, Skardalstind, Semelholstind, Gravdalstind,Stetind etc. Nydelige turer også dette, men ikke så mye kjøring som fra de jeg først nevnte. Men som vanlige turtopper fra Leirvassbu, er de helt nydelige!Det er mye å velge i! =)

   Slett
 3. Tusen takk for svar!

  Vi kommer fra Lom og har ikke helt bestemt utgangspunkt ennå. Ift å gå Storebjørn - hvor er det du vil anbefale å starte fra da?

  Mvh Karl

  SvarSlett
  Svar
  1. Kommer du fra Lom og skal til Storebjørn, så kjører du Leirdalen inn, i retning Leirvassbu, til vinterparkeringa ved Sletthamn. Superutgangspunk!

   Slett
  2. Igjen, tusen takk for raskt svar!

   Godt mulig jeg kommer innom bloggen din igjen ved en senere anledning og stiller noen spørsmål:)

   God påske så lenge!

   Mvh Karl

   Slett
  3. Det må du bare gjøre!
   God påske, Karl!!

   Slett
 4. Hei
  Har du noen formening om snømengde og ustabile forhold med tanke på skredfare i området over Hestbrepiggan for tida?

  Mvh Per Morten

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann!
   Der er brukbart med snø, men mindre enn i fjor. Når det gjelder skredfaren, så er den veldig lokal. Onsdag og natt til torsdag var det skikkelig vind, noe som resulterte i mye vindpakking og opphoping i lesider. Observerte selv i dag at store flak som var 30-40 cm dype skled lett ut ved noe belastning. Man bør være obs på lesider hele vinteren, egentlig. Ellers så er det et fint turområde du har tenkt deg inn i. Rolige fjell med nesten ingen folk. =)

   Slett
  2. Takk for raskt svar og god info!

   Har tenkt å følge Lomseggen over til Hestbrepiggan og ned til Trulsbu. En tur som har stått høgt på pri lista ei stund nå.

   Mvh Per Morten

   Slett