tirsdag 12. april 2011

Skiturer med de små.


Det fine med disse fjellene våre, er at terrenget har så stor variasjon. Man har utfordringer for de fleste, enten det skulle være beinrå klatring opp småløse vegger, eller om det skulle være junior sin første skitur. Man trenger ikke alltid oppsøke toppene, for å få gode opplevelser...det er helt sikkert. Fjellene byr på mange fine daler og flyer, som er fine for familieturer. DNT sine kvistete løyper mellom turisthyttene er et godt alternativ. Da går man iallfall trygt. Eller så har man selvfølgelig mange andre fine plasser, som Solhell, Breiseterdalen opp mot Sognefjellshytta, Visdalen innafor Spiterstulen, Leirdalen, Høyvatnet, Russvatnet, Sjodalen, Tesse..og mange mange flere.
Er viktig å gi de små gode opplevelser i starten, da trenger ikke turen være så lang. Man skal nyte og kose seg, og ha med nok av god mat og drikke. Prøv å gjør turen litt spennende...se på dyrespor..bruke fantasien. Det er mye å finne på!
Selv om det regner i bygda i dag, kommer dette som snø i høyden. Temperaturen skal falle nå, og mere snø ventes fra helgen. Påska kommer til å bli knall!
Ha en flott dag i regnet! =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar