søndag 10. april 2011

Villmarksmessen 2011.

Har i dag trakket mine såre bein, på hardt underlag på Villmarksmessen på Lillestrøm. Det er jo mere slitsomt å gå der i et slik folkehav, enn å gå på ein fin topptur!
Var der mest for å se...og det var mye å se! Men EN ting reagerte jeg på. Det var ikke en eneste stand som relaterte til det vakre, nydelige høyfjellet vårt! Hele det nydelige fjellområdet fra Sognefjorden i vest, til Valdresflya i øst. Ikke EN som reklamerte for noe som helst. Ikke et bilde. Ikke en topp. Ikke en turisthytte. Ingen aktivitetsfirma, Synes det er litt rart at ingen prøver å "selge" litt av det...for det er jo et bra utstillingsvindu på sånne messer.
Jotunheimen og Breheimen...det er jo villmark!!
Ha en fortsatt fin kveld, med skopuss og gamasjetørk, og smøring av solbrente, værbitte kinn! =)

5 kommentarer:

 1. Dårleg med reklame for Jotunheimen og Breheimen både på Villmarksmessa og Reiselivsmessa. Dette er synd, men pengene rår..

  Terje A. Gudmundsson

  SvarSlett
 2. Ja Terje Anton, det er nok ei utfordring. Men med god reklame og markedsføring på en slik plass, hadde man vel tjent det inn igjen også, vil jeg tro! Når "tursalget" på en slik messe stort sett peker over gransa, langt bort, i form av jaktreiser, skulle man vel klart å selge litt av sitt eget?

  SvarSlett
 3. Vet ikke om det går å kommentere på gamle innlegg, men jeg prøver. Denne bloggen er veldig fin reklame for Jotunheimen. Nå har jeg sittet her i romjulen, i ørkenlandskap 600 mil unna Jotunheimen, og kost meg med de fine bildene og tur-beskrivelsene dine. Selv om jeg ikke jakter, og heller ikke er en ekte villmarking, så skal jeg besøke fjellene dine til sommeren. Tror Ryggjehø og Stetind er passe turer, og kanskje en tur med fører på den store breen ved Krossbu. Ble også litt fristet til turen på bre til Galdhøpiggen etter å ha sett filmsnutten du la ut. Med andre ord, du klarer nok å selge litt av ditt eget vha denne bloggen. Hilsen Anna

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen-tusen takk for hyggelige ord, Anna! =)
   Ønsker deg et Godt Nyttår, der du er langt vekk! Og, skulle du ønske føring til bre eller topp, så er det bare å ta kontakt!

   Slett
 4. Takk for det, føring hadde vært helt supert! Har jo sett bildene dine av hvilke lumskheter en bre kan by på, så der legger jeg nok ikke ut på egenhånd. Hadde også vært gøy med føring til en av de spennende toppene du skriver om, (som jeg ikke tør å gå aleine), f.eks Tverrbytthornet eller langs kanten opp til Visbretinden. Regner med at man må være tidlig ute for å bestille deg som fører, så jeg tar kontakt via mail når våren begynner å nærme seg der hjemme. Ønsker deg også et godt nytt år og kos deg med fjellivet der oppe i vakre Jotunheimen! Hilsen Anna

  SvarSlett